button

Op de pagina met informatie over het repertoire van Take it easy kunt u nu ook enkele geluidsfragmentjes beluisteren.

button

Interesse in een spetterend of juist intiem optreden van Take it easy? Schroom niet om te bellen of te mailen. Zie Contactpagina voor de gegevens.

email Take it EasyTake it Easy is een enthousiaste vocalgroup die het ondanks hun naam helemaal niet rustig aan doen! We zijn juist hard aan het werk. In het bijna twintig jarig bestaan is de groep nogal eens geconfronteerd met wisselende samenstellingen. Inmiddels zijn we compleet en bezig met 'werken' aan een mooie muzikale toekomst.

Dat is toch wel een zoektocht. Met nieuwe mensen komen er ook andere muzikale voorkeuren binnen. Dat zou lastig kunnen zijn, ware het niet dat we dit gegeven juist ombuigen naar een grote kracht.
Want het repertoire valt niet in een hokje te stoppen, al duw je nog zo hard.
Valt een nummer als 'Adios nonino' te rijmen met 'Love is all'? Natuurlijk! En 'Angel eyes' met 'Working my way back to you'? Het lijkt een bonte verzameling maar het is juist dát wat onze concerten zo afwisselend en boeiend maakt. Dus daar gaan we gewoon mee door!

Voor Take it Easy is een goede sfeer en plezier in het zingen belangrijk. Met elkaar bezig zijn om het niveau te verbeteren. Om deze vooruitgang te waarborgen willen wij graag deelnemen aan workshops, extra oefendagen en festivals waar een vakkundige jury aangeeft hoe we er voorstaan.

Onze uitdaging is om een mooi muzikaal programma tijdens optredens te verzorgen. Dit alles met de juiste uitstraling en een leuke dosis humor gepresenteerd. Take it easy kan ook een sfeervol Kerstoptreden voor u verzorgen. Informeer via de contact-pagina naar de mogelijkheden!!